Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


világteremtő eszköz béta

 

Itt letölthetitek a Világteremtő eszközt

         Képek:

 

Végre elkészült a szomszédság készítő eszköz. Az EA bejelentette ,hogy decemberben a honlapjukról minden nyelven  letölthető lesz teljesen ingyen .A neve CREATE-A-WORLD , a mérete kb 130 kb lesz.

Négy különböző nagyságú szomszédságot lehet készíteni vele .A legnagyobb kb akkora mint Sunset Valley. Hegyeket , völgyeket lehet készíteni és aki nagyon ügyi saját Photoshop-pal készített , jpeg , png kiterjesztésű texturáikat is betehetik a játékba . A kész szomszédságokat ugyanúgy fel kel majd telepíteni , mint az egyedi tartalmakat  és a közösségi oldalakra is fel lehet majd tölteni .Ha egy olyan közösségi területet szeretnél készíteni ,ami az új kiegészítőn alapszik , szükséges  a játék feltelepítése ,és a ki letölti ,annak is meg kell lennie . Ez talán ismerős lehet a Sims 2 -ből . A program béta verzióban jelenik meg és a vissza jelzések alapján tovább fejlesztik a végleges verzióvá.

Hivatalos oldalról

http://hu.thesims3.com/game/tools/world

 

The Sims™ 3 Világteremtő eszköz – BÉTA
Hozd létre saját világaidat a The Sims 3 játékhoz!

Vedd a kezedbe a világok teremtésének hatalmát! Hozz létre és ossz meg új, egyedi világokat a The Sims™ 3 Világteremtő eszköz – BÉTA páratlan tervezőeszközeivel! Töltsd le ingyenesen a szoftvert, és lépj a The Sims 3 tervezőcsapatának nyomdokaiba: használd ugyanazokat az eszközöket, amelyekkel a tervezők megteremtették a The Sims 3 világait és városait! Tervezz és építs fel teljes világokat simjeid számára az alapoktól, vagy használd a Sunset Valley, illetve Riverview várossablont! Engedd szabadjára kreativitásodat, és oszd meg alkotásaidat online, a The Sims 3 Bazáron keresztül!

ÚJDONSÁGOK

  • Hozz létre teljes világokat simjeid számára! Válassz terepmintázatot, alakítsd ki az úthálózatot, parcellázd ki a telkeket, ültess növényzetet és díszítsd a városodat érdekes épületekkel: víztornyokkal, világítótornyokkal és így tovább!
  • Kezdj teljesen tiszta lappal, vagy használd azokat a terepsablonokat, amelyek Sunset Valley vagy Riverview városának alapjait képezték!
  • A profi tervezők Photoshopban vagy egyéb grafikus tervezőprogramokban létrehozott alkotásaikat is importálhatják – engedd szabadjára a kreativitásodat és keltsd életre a művedet!
  • Bővítsd ki terepformázási és építkezési lehetőségeidet a The Sims 3 Világteremtő eszköz – BÉTA, a The Sims 3 A világ körül kiegészítő csomag, illetve a The Sims 3 Store tárgyai segítségével!
  • Oszd meg világaidat játékostársaiddal a The Sims 3 Bazáron keresztül!
 Dirk Meidel tollából

Hamarosan letölthető lesz  a világteremtő eszköz ingyen . Ezzel az eszközzel saját magad készítheted el a sims 3 -ban a szomszédságodat , te döntheted el az alapoktól ,hogy hogy nézzen ki . Azért ,hogy minél hamarabb neki kezdhess össze állítótűnk egy- két információt számotokra .

Ezek a tippek nem kötelezőek , hanem csak segítség ,hogy hogyan készíts szomszédságot ahhoz ,hogy később elkerüld a technikai problémákat a játékban .

Telek fekvés és útvezetés

Telek nagysága : Egy kis telekre nem tudsz egy nagyobbat helyezni ,ezért használd a
közepes telkeket ,mert így a házak becsomagolása is egyszerűbb .Ezt a közösségi telkeknél is vedd figyelembe .
--A telkeknek minimum az egyik felével érintenie kell az utat .
--Az utak és a járdák végét mindig le kell zárni .
- hidat  inkább csak ritkán használj , mert ezeket a simmed ha teheti megkerüli (ez a játéknak úgy mond csak egy másik helyiség )

--A kiegészítő elemek mint például a víztorony ,és az antenna és minden ilyen tárgy amit nem lehet megvásárolni ,hanem csak dekorációnak használni ne helyzetek el telkeken ,mert ezt a sim nem ismeri fel és egyszerűen keresztül sétál rajta .Legalább egy kocka kihagyást ,kel hagyni a telektől .
Ezek a tárgyak később már nem törölhetőek a játékból még akkor sem ha ez egy telken áll .

--4 fajta talaj festés tekeként
  -4 féle/ 30 nővény per telek
ne legyen 8 -nál több talaj színezés / szomszédságonként egy 256 x 256 nagyságnál

--Spóroljál a falakkal ( főleg a dupla falakkal ) mert ez ronthatja a játék minőséget .
-A fákat inkább csoportokban helyezd el .
A telkeket inkább egymástól messzebb helyezd el ,mert a játékban csak egy telket mutat nagy részletességgel és így még jobb lesz a minőség .
-------esztétika .
Figyelj  telek építésénél a magasság változására és az épületek magasságára ,hogy később a kamera ne ugráljon sokat .
--Hagyjál a szomszédságodban elég üres telket és start házat .
-- helyez el láthatatlan piknik kosarat ,ha azt szeretnéd ,hogy simed automatikusan piknikezzen .
--Érdemes a házak bejárati ajtóinál világítást elhelyezni .Ellenőrizd le ,hogy milyen optikailag éjszaka a szomszédságod.
-- a leveles ládát és a kukát lehetőleg a házhoz közel tedd .
--Az utak szerkesztésén próbálj meg minél rövidebb útszakaszokat tervezni .

Technikai
Soha ne használd a járdát vagy az utat padlóburkolatként szobákban vagy a telken valamilyen burkolatként !
Problémát okozhat a játékban .
-A postaláda elhelyezésénél figyelj ,hogy melyik az eleje ,mert így lesz kép készítve a házról, ha kész vagy .
 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 79423
Hónap: 849
Nap: 38