Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sims2 vs. sims 3

A The Sims 2-ből származó képek a maximális grafikai szint beállításával készültek, és esetenként cheat kódokat használt a készítő - például a bútorok 45 fokos elforgatásához, vagy a nem szabályosan a rácsvonalra történő illesztéshez.

Jöjjenek képekben:

Legelső képünkön világosan látható a különbség: káprázatosan szép fényhatások, gyönyörű volumetrikus fény szűrődik be az ablakon és csillan meg a padlón. Aki közelebbről is szemügyre veszi a képet, láthatja még hogy a bútorok és építőelemek elhelyezését segítő (a Sims 2 esetén inkább korlátozó - a szerk) rácsvonal sokkal sűrűbb "szövésű", például a kandalló előtt így lehetséges a keskeny padló.

Simjeink ezentúl nem unalmas pókerarccal élik életüket, hanem valódi arckifejezéseik lesznek a pillanatnyi hangulatuk függvényében. Érdemes még megfigyelni a sim testfelépítését (aki látta az előzetes videót, ott már megfigyelhette hogy végre lesznek majd változatos, élethű testalaktú simjeink, a vézna geektől a kigyúrt izomkolosszuson át a gömbölyded háziasszonyig) valamint a gyönyörű színekben pompázó buja növényzetet a kertben.

 

Ehhez a képhez talán nem kell különösebb kommentárt fűzni az előzőek után, annyi bizonyos hogy lehet elkezdeni gyűjtögetni a pénzt egy új, csúcskategóriás videokártyára valamint egy minimum 128 magos processzorra, hogy a játék is olyan lazán fusson mint a csinos sim-hölgy a képen.

 

A kép érdekessége a már bemutatott fényhatások illetve változatos arckifejezéseken túl a különféle tárgyak elhelyezése: mint látható, az állólámpa szinte hozzáér a fotelhez, minden bizonnyal jóval szabadabb kezet kapunk majd lakberendezési ámokfutásaink végrehajtásához :)

 

Nézzétek ezt a gyönyörű kertet, és ezeket a valósághű árnyékokat. Végre egy igazi, élő természetes környezet benyomását kelti az egész. Bár a paradicsompalánták a második részben is szépek voltak, össze sem hasonlíthatók az új megoldással, a leginkább zöldre festett betonfalnak tűnő sövényről és a primitív árnyékokról nem is beszélve...

 

Kicsit már lerágott csont hogy mennnyivel szebbek a fények és a simek, állítólag lesz egy külön eszköz a játékban, amely segít a hasonló stílusú bútorok és egyéb berendezési tártyak csoportosítását - így könnyedén össze lehet majd szedni az egymáshoz passzoló, egyazon stílusjegyet hordozó tárgyakar, nem kell hosszasan keresgélni.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

t

(Romari, 2012.07.19 18:25)

tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

kaka

(_N_I_N_C_S, 2012.07.19 18:24)

ezazoldalkaka.:) má bocs de elég SZ.R bocs de nem tötszik de azért szép próbálkozás.;) a kövi jobb lesz. Bár első próbálkozásra nem rosz ső ha ujjonc vagy az oldal csinálásba tökjó:)

adri555@hotmai.hu

(adri, 2011.11.02 10:03)

azért nem volt annyira rossz :)

hát...

(DBell, 2011.04.15 15:49)

Hát.....eléggé gázos az oldi már bocs!!!!

 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 59818
Hónap: 698
Nap: 35