Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sims 3-világ körül

 Közeleg életed legnagyobb kalandja...
Vidd el simjeidet életük legizgalmasabb utazására a The Sims 3 A világ körül játékkal! Vajon gazdagság és siker lesz az osztályrészük, vagy a végzetükbe rohannak? Csak rajtad áll! Utazz velük egzotikus tájakra kincsek után kutatva! Sajátíts el új jártasságokat, ismerj meg új jellemvonásokat és zsebeld be a jutalmakat simed sikerei nyomán! Kutasd át az egyiptomi piramisok ősi királysírjait, válj a harcművészetek mesterévé a Távol-Keleten, és ismerd meg Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét! A kaland a te ajtódon is kopogtat – vajon mihez kezdesz majd vele?
 
ÚJDONSÁGOK

 

 • Fogadj el kihívásokat, keress kincset, fedezd fel a barlangok mélyén rejtőző titkokat – rengeteg kaland vár!
 • Járd be Kína, Egyiptom és Franciaország híres helyszíneit!
 • Sajátíts el új jártasságokat (tanulj meg például fotózni), és használd ki az új lehetőségeket!
 • Ismerkedj meg új, egzotikus tájakon élő simekkel és ismerd meg a kultúrájukat!
 • Tedd egyedivé simjeid otthonát a kalandozásokon összegyűjtött új stílusokkal és tárgyakkal!
 • Szerezz ingyenes SimPoint krediteket 6 € értékben – ezeket elköltheted majd a The Sims 3 Store-ban, de akár további, egyelőre bejelentésre váró online szolgáltatásokat is igénybe vehetsz velük.

Óvakodj a múmiáktól a The Sims 3 A világ körül játékban!

A The Sims 3 A világ körül játékban kihívásokat fogadhatsz el, kincset kereshetsz, felderítheted, mi ólálkodik a titkos barlangokban, sírokban és egyéb félelmetes helyeken – hamarosan megérkezik a sorozat történetének első kalandjátéka! Egyiptomban járva – mely egyike a három valódi helyszín által inspirált, bejárható területnek – vigyáznod kell majd a sírbéli szarkofágokkal: lehet, hogy egy dühös múmia várakozik bennük, készen arra, hogy megátkozzon! Hacsak nem vagy a harcművészet mestere, a múmia le fog győzni csatában, és vagy padlóra küld, vagy rontást szór rád. Ha átok sújt, felkeresheted a Szfinxet, és könyöröghetsz hozzá, hogy mutassa meg neked a lelki béke szobrához vezető utat, mely feloldja az átkot... Máskülönben ég veled, sim!

Mi jobb annál, ha egy múmia kerget? Töltsd az éjszakát egy átkozott szarkofágban és tudd meg, milyen múmiának lenni! Tovább élsz majd, energiád és hólyagod egyáltalán nem zavar – azaz nem kell vécére rohangálnod, és aludnod sem! Erős leszel, egyedi, csak múmiákra jellemző társas interakciók közül válogathatsz, tovább élsz... és így tovább. Ugyanakkor lassabban mozogsz majd, és könnyebben lángra kapsz – de még ez sem gond, mert visszatérhetsz kísértet-múmiaként! Király! Vagy inkább: fáraó!

A Sims 3 World Adventures megengedi neked, hogy létrehozd a saját sírjaidat és megoszd őket a barátaiddal! Itt van egy olyan különleges csúcs, ami segíteni fog, mikor megalkotod a saját kalandjaid:

DÖNTS FEL 1-ET: Alagsorokat nem építhetnek közvetlenül medencék vagy tavak alatt. Mikor miközben fenti földet épít, ez segít azt tervezni olyan lépcsőházakért, amik idő előtt ereszkednek be alagsorokba, hogy utómunkálatot csökkent! Hozzá tudsz férni a Special Items Buy Menu fajtához azáltal, hogy Buy Mode-ba mész miközben kinyitod a csalókonzolt, (ütött Shift + Ctrl + C) és belépő buydebug. Ez az új fajta megengedi neked, hogy kiválassz új sírtárgyakat, mint például a padlócsapdákat, kapcsolókat teperj le, kutakat meríts be, és több!

Az a Sims 3 kiegészítő csomag, amit World Adventures ezzel hoz, egy alagsori eszköz, amit mindenki arra fog használni, hogy sírokat építsen, és nem földalatti Sim kínzáskamarák.

 

Az új alagsori eszköz megengedi a The Sims 3 játékosoknak, hogy mélyen földalatti szerkezeteket hozzanak létre négy szintig, és EA-nak rendben van sok új sírtárgya boltban hogy segítsen megkönnyíteni a kutatás örömét. A tárgyak szeretik a Foggert, ami a játékos nézetéből való ki nem derített területeket, vagy rejtett lépcsőházakat rejt el, amik segítenek titkos átjárókat megkönnyíteni. A másik fontos tárgyak tartalmazzák azt az öreg alapvető terméket a padló kapcsol, és csapdába ejti azt a lövéstüzet, gőz, elektromosság vagy darts. Ez annyira mókás lesz.Hánykódik egy páros fűrészben-az ihletett arcmedvecsapdák és én mennyországban leszünk.
Átvizsgálja olyan sírtárgyaknak a meglehetősen nagy listáját, amiket EA lent ma kibocsátott, és tervezést indít el kint a sírod tehát építővé tudsz válni, amikor a bővítés november 17-én megérkezik.
És igen, már megtervezem a földalatti Sim kínzáskamarámat, de nem mersz bíró én, vagy te velük egyenesen ott leszel. 

 Itt van néhány tucat Tomb Objektumok és objektum frissítések:

Tomb Object (melegködképző gép): A sír célja az épület sarokköve sír és gyakran kell helyezni minden szobában a sír. A Tomb objektum ami megteremti a "ködöt", hogy elrejti a nem feltárni akár a játékos. Ez lehetővé teszi érzetét keltik a felfedezés és a feszültséget, mint a Sims felfedezni az új síremlékeket. A "köd" lesz hátrál egy szobában, amikor egy játékos belép a helyiségbe egy ajtón, lefelé lépcsőn be a szobába, belép egy szobába, hogy csatlakoztatva van a ködös szobában boltív, vagy ha a Sim "végignézi" egy ablak, néz ki egy ködös szobába. Hozzáadása és eltávolítása köd is lehetséges Aktív Behavior.

Emelet Switch: A padló kapcsoló egy klasszikus kalandjáték objektumot. Ez egy kicsi, 1 kockakõre tárgyra vonatkoznak, amelyre Sims tud állni vagy push szobrok. Stepping Be és Ki kapcsoló parancs egyaránt csatlakozni képes Aktív viselkedést. Emelet kapcsolók is beállítható, hogy jelenik meg vagy eltűnnek.

Fal és a padló Trap: A csapdákat két különböző tárgyakat lehet elhelyezni a falra, vagy padlóra. Ezeket be lehet állítani lő tűz, darts, gőz, illetve villamos energiát gyanútlan Sims.Ezek lehetnek a különböző államok, beleértve a rejtett és a nyugvó, a fegyveres és látható, a rejtett és a fegyveres, vagy a rejtett és égetés. Egyes államok lehet bekapcsolni Sims séta alatt, vagy mint egy aktivált Behavior. Csapdák is fény Sims a tűz, vagy knock őket. Vannak azonban többféle módon kezelhető csapdákat. The Sims tudja lefegyverezni őket bütyköl velük, vagy push szobrok rájuk a leszerelésre. Víz lefegyverzésére tűz csapda, ami egy nagy puzzle-elem, ha párosul a gőz ... csapda, amely megteremti a víz! The Sims tud járni immunitás egy csapda, amikor tűz átázott. Kísérletet, és gyere fel a saját rejtvények!

Dive is: Dive Wells az egyik legizgalmasabb Tomb objektumok. Sims használhatják azok a Átázott, ami által azok immunis a tűz, vagy helyezzék magukat, amikor már a tűz. Egy rejtett kapcsolóval állítható az alján egy búvár kutat Trigger. Tudod mindig hely kincseket alján. Egy másik elem, hogy szórakoztató beállíthatja a színe a víz a búvár is, így a tűz síremlékek lehetnek vérvörös víz, míg a kripta méreg téma lehet zavaros, zöld vizet. Dive Wells a legszórakoztatóbb, amikor létre portálokat. Dive Wells beállítás portálok kapcsolódik egymáshoz. Sims majd menj az aljára, majd kilábalni a legközelebbi búvár jól ugyanazon a földön. Az is lehetséges, hogy kijelöljék a Dive valamint egy Uber Dive Nos. Itt van, kijelölnek egy nevet, így meghatározzák a pontos helyét a származási és a kilépés - akár egyszerre több tételre a világon. Ez lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy-az-a-kind bejárata sziget sírok és más megközelíthetetlen területeket.

Kincsesláda: A legnagyobb oka, hogy tárja fel semmit, hogy megtaláljuk a kincset a végén.Kincses ládák segítségével töltse ki a sír alkotásait különböző kincseket, kulcsokat, szemét, vagy bármit tud képzelni. Megnyitásáról és behelyezése Keystone egy kincsesláda is lehet beállítani, hogy a parancs Aktív viselkedések.

Szarkofágja: A szarkofág hathat, egy nagy, díszes kincsesláda, egy búvóhelyet, egy hely, ahol aludni, és még egy hely, ahol woohoo. Legizgalmasabb azonban az, hogy képes spawn múmiák. Múmiák fog járőr sírokat keresni a gyanútlan Sims öklöz és zihál * * átok! Múmiák ad eleme a veszély és a váratlan minden sír.

Lever Fáklya: A fáklya kar, mint a talaj Switch, egy objektum, a Sims, hogy húzza meg a ravaszt, hogy Activated viselkedések. Néhány be lehet állítani, hogy aktív, míg mások lehet próbababa, arra kényszerítve a játékos, hogy gondosan vizsgálja a környezetét. A 'lehetséges, hogy meghatározza a színeket a fáklyát a fény, amely lehetővé teszi a Tomb tervezők, hogy tippeket, és ki lehet deríteni, hogy hogyan teljes rejtvények. Vagy egyszerűen beállíthatjuk, hogy a hangulatot a sír!

 

 

Szobrok Pushable: Pushable szobrok egy másik klasszikus kalandjáték elem. Ők lehet nyomni a tetején csapdák lefegyverezni őket, vagy ügyesen átnyomni egy labirintus leleplez egy korábban elzárt úton. A hétköznapi használatban kell párosítva egy szót váltani. Emelet Switch váltja be lehet állítani, hogy azok be valamit, amikor a SIM-kártya rajtuk, de kikapcsolható, amint a Sim lépésben le őket. Ez azt jelenti, Sim nyomja meg a szobor tetején azok megtartása érdekében a padlóra kapcsolót nyomott. Szobrok Pushable lehet állítani, hogy titokban pushable (általuk igényelt ellenőrzés), láthatóan pushable (nincs ellenőrzés szükséges), vagy nem pushable egyáltalán.

Rejtett Lépcsőházak: lépcsők The Sims 3-tól lehet állítani Rejtett most. Ez egy olyan aktív viselkedés, hogy a Trigger most elrejtése felfedése, vagy a lépcsőn. Rejtett lépcső egy nagyszerű módja annak, hogy meglepetést játékosok. Éppen akkor, amikor úgy tűnik, nincs kiút, húz egy kapcsoló feltárja a lépcső! 

 

TUDD MEG, HOGY SAJÁTÍTHATOD EL A KUNG-FU ŐSI MŰVÉSZETÉT SHANG SIMLA VÁROSÁBAN, KÍNÁBAN

A simek most először elmerülhetnek a harcművészet tanulmányozásában és gyakorlásában, ha elutaznak Kínába, Shang Simla városába! Az alábbiakban pár hasznos tanácsot olvashatsz, amelyek minden bizonnyal sokat segítenek majd a kung-fu mesterré válás felé vezető úton.
 
EDDZ SZORGOSAN - A Kínában, Shang Simla városában található Főnix Harcművészeti Akadémia tárt karokkal várja az elkötelezett simeket, akik az erény útjára kívánnak lépni. Azoknak sem kell csüggedniük, akik Kínától távol szeretnének edzeni: az edzőbáb, a deszkatörő és pár témába vágó szakkönyv megvásárlásával otthon is gyarapíthatják tudásukat. Azonban csak sok-sok órányi szorgalmas edzés és számtalan deszka széttörése viszi őket előre, céljuk felé az erény ösvényén. A harcművészeti babérokra törő simek akkor válhatnak valódi mesterré a The Sims 3 A világ körül játékban, ha számos méltó ellenfelet legyőztek a kínai harcművészeti tornán.
 
GYAKOROLJ - A harcművészek előszeretettel gyakorolják az öklözést és csiszolják képességeiket barátságos mérkőzéseken. Ügyességük és szorgalmuk jutalmaként színes övekkel díszített új edzőruhákban feszíthetnek. A barátságos mérkőzések remek lehetőséget kínálnak a jártasságfejlesztésre és a kapcsolatépítésre, ráadásul az ember a vadonatúj, érdemei elismeréseképpen kapott öveket is megmutathatja a világnak!
 
ÖSSZPONTOSÍTS - A meditáció a belső béke és a tökéletes összpontosítás kulcsa. Az erős kar mit sem ér, ha nem támogatja egy még erősebb elme. A tökéletes belső fókuszt elsajátító harcművészek teleportálni is képesek, ami hihetetlen hatalmat kölcsönöz nekik.
 
VÁLJ MESTERRÉ - A harcművészet mesterei olyan hatalommal bírnak, hogy képesek megidézni és segítségül hívni a gonosz elleni harcukban a természet mágikus őselemeit!
 
TANÍTS MÁSOKAT - A harcművészet legmagasabb szintjét elérő simek edzhetik társaikat, tovább gyarapítva ezzel a fegyelmezett harcművészek számát világszerte.

 

A The Sims 3 A világ körül minimális rendszerkövetelményei


 • PC OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 vagy Windows 7
 • PROCESSZOR: (XP) 2.0 GHz P4 vagy ezzel egyenértékű processzor, illetve (Vista vagy Windows 7) 2.4 GHz P4 vagy ezzel egyenértékű processzor
 • RAM: (XP) 1 GB RAM; (Vista vagy Windows 7) 1,5 GB RAM
 • MEREVLEMEZ: Legalább 3,5 GB* szabad hely a merevlemezen, továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
 • VIDEOKÁRTYA: DirectX 9.0c kompatibilis videokártya 128 MB video RAM-mal és Pixel Shader 2.0 támogatással

*9,6 GB a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepítve.

Támogatott videokártyák: Nvidia GeForce széria: FX5900 vagy jobb, G100, GT 120, GT 130, GTS 150, GTS 250, GTX 260, GTX 275, GTX 280, GTX 285, GTX 295; ATI Radeon™ széria: ATI Radeon 9500 széria vagy jobb, X300, X600, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, 2400, 2600, 2900, 3450, 3650, 3850, 3870, 4850, 4870, 4890 széria vagy jobb; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-széria, GMA 4-széria

Felhívjuk figyelmedet, hogy a GeForce 6100 és 7100 videokártyák nem támogatottak.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 • MAC OPERÁCIÓS RENDSZER: Mac OS X 10.5.7 Leopard vagy jobb
 • PROCESSZOR: Intel Core Duo processzor
 • RAM: 2 GB
 • MEREVLEMEZ: 3,5 GB szabad hely a merevlemezen, továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
 • VIDEO: ATI x1600, Nvidia 7300 GT 128 MB video RAM-mal, illetve Intel Integrated GMA X3100

*9,6 GB a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepítve.

Támogatott videokártyák: Nvidia GeForce széria: 7300, 7600, 8600, 8800, 9400M, 9600M, GT120, GT 130 ATI Radeon™ széria: x1600, X1900, HD 2400, HD 2600, HD3870, HD 4850, HD 4870.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a játék nem futtatható PowerPC (G3/G4/G5) alapú Mac rendszereken (PowerMac).

 képek:

 
gal/sims3/WAkiegeszito/pics/009.jpggal/sims3/WAkiegeszito/pics/010.jpg
The Sims 3: World Adventures KépernyőképThe Sims 3: World Adventures Képernyőképgal/sims3/WAkiegeszito/pics/014.jpg
gal/sims3/WAkiegeszito/pics/015.jpggal/sims3/WAkiegeszito/pics/016.jpggal/sims3/WAkiegeszito/pics/017.jpg

 

 

 gal/sims3/WAkiegeszito/artpics/003.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/004.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/006.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/005.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/007.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/008.jpg

 

 

 gal/sims3/WAkiegeszito/artpics/013.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/013.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/013.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/013.jpggal/sims3/WAkiegeszito/artpics/013.jpg

 gal/sims3/WAkiegeszito/pics/024.jpg

 gal/sims3/WAkiegeszito/pics/025.jpg        

                                                                                   

 

                    A játék borítója:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

emykeee@citromail.hu

(emy, 2012.04.09 12:41)

Nekem nagyon tetszik!!!Vagi

babaa111@hotmail.com

(Gréta, 2012.02.04 23:38)

Nemértem... hogy kell teljes egészében letölteni a The Sims 3 -mat???

Re: babaa111@hotmail.com

(klau, 2012.02.10 12:10)

de h lehet letölteni?

 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 64842
Hónap: 937
Nap: 31