Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


álomállások

 

Rendszerkövetelmény

Előzetes hírek

A Sim FANS-től első kézből fordítása

 Grant Rodiek interjú fordítása

 Előzetes képek és videók

 Torrent

 

Itt az új kiegészítő csomag!

 
Tedd izgalmasabbá Simjeid dolgos hétköznapjait az új álláslehetőségek sokaságával! A The SimsTM 3 Álomállások kiegészítővel Simed a város hősévé válhat, vagy a szomszédok életét is megkeserítheti. Munkálkodjon Simed bátor tűzoltóként, a város arculatát átformáló építészként vagy merész tetováló művészként. Vajon high-tech feltalálóként Simed zsebe tömve lesz Simoleonnal, vagy őrült tudósként nehezen összekuporgatott aprópénzből él? Felfedi majd a titkokat magánnyomozóként ujjlenyomatok vagy gyanúsítottak után kutatva? Jövőjük a te kezedben van!

ÚJDONSÁGOK
Most először követheted Simjeidet a munkába és irányíthatod cselekedeteiket!

* Légy hős, vagy törj borsot a szomszédok orra alá tűzoltóként, magánnyomozóként, orvosként, szellemvadászként és így tovább!
* Válaszd ki Simed karrierútját - a jó vagy a gonosz oldalán dolgoznak majd, kreatívan törekednek a sikerre vagy naplopóként kibújnak a felelősség alól?
* Simed munkahelyi döntései megváltoztatják a várost és más Simekre is hatással lesznek. Építészként változtasd meg a város képét, vagy divatdiktátorként teremts új sikket a szomszédságban.
* Szerezz új képességeket! Sajátítsd el a feltalálás, szobrászat és tetoválás művészetét, majd új képességeiddel keress több Simoleont!

 

 

Az új kiegészítővel kapcsolatban napvilágot látott információk.


Őszintén szólva ahogy olvastam a cikket nagyon megörültem ,mert szerintem aki szeret történeteket készíteni nagyon fogja élvezni ,hogy a simet a dolgos hétköznapokban is tudja irányítani, és így hozhatnak jó illetve rossz döntéseket. Mindegyik karrierben EGYEDI TAPASZTALATRA TEHETSZ SZERT.
Simünk lehet ez utal tűzoltó , nyomozó, építész , szellemvadász ,stylist ,doktor ,tetováló művész ,szobrász,feltaláló. Az új karrierek hatással lesznek az eddigi karrierekre.
Az orvosi karrier pl: a gyógyászat karrierre így új feladatokat is elláthatsz kórházon kívül pl: ingyenes orvosi ellátás ,oltást adhatsz , és kísérleti fázisban levő gyógyszert.És ezzel meg mentheted simek életét vagy nem .
Nyomózóként rejtélyes ügyeket oldhatsz meg.
Ennek érdekében minden szükséges eszközt bevethetnek .Megvesztegethetsz illetve ráveheted ,hogy adja át az információkat ,de még meg is veheted. A nyomok keresése után akár házakba is betörhetsz vagy ellophatsz tárgyakat bizonyítékként.A tűzoltóknak ápolni kell kapcsolataikat illetve eszközeiket a tűzoltóállomáson ,de ha meg szólal a csengő késlekedés nélkül a tűz helyszínére kell sietnie.Ott eloltani a tűzet , ki menteni a gyerekeket , megszüntetni a gázszivárgást és a törmelékeket eltakarítani .
Városod kisebb nagyobb tüzek áldozatává válhat sőt földrengés is sújthatja.


Építészként és stylistként viszont kreativitásodat próbálhatod ki .
Őket a szomszédok kérhetik fel ,hogy alakítsák
át meglévő otthonaikat pl:egy további szoba megépítése.
Stylistként pedig át alakíthatod megbízód teljes vagy részleges ruhatárát,illetve azt is kiválaszthatod ,hogy az csinosan vagy szörnyen nézzen ki .
A túlvilági problémák megoldásában pedig egy szellemvadász segíthet .


Jártassági karrierek is bevezetésre keülnek.
Pl : horgászat ,ezermesterség , írás.
Simek Regisztráltathatják magukat mint vállalkozók.
Saját készítésű festményeiket , szobraikat a helyi áruházban válthatják készpénzre .

Három új jártasság is kerül a játékba ezek a feltalálás ,szobrászat és a tetoválás.
A tetováló szék be ülve simeb tetováltathatja szomszédját.( pénzért )
Több tetoválást is fel lehet vinni, akár több rétegben is .Lehet változtatni az árnyalatokon, a színeken és az áttetszőségen is . Ezeket a kreatív darabokat akár fel is töltheted a bazárba  .
A szobrászok többféle anyagból készíthetnek műalkotásokat.
Pl:Agyag ,fa, jég illetve fém .

A feltalálás egy rendkívül nagy ,átfogó jártasság.
A ravasz simek a roncstelepen gyűjthetnek hulladékot ,különböző tárgyakat ,de meg fel is robbanthatnak valamit .Elő állíthatnak ezekből a tárgyakból nagyszerű dolgokat is .( játékokat ,kijelzőket , személyi fúrógépet és még személyi robotot is.


Ezen túl egy újfajta ingatlan rendszer is bevezetésre kerül .
A játékosok megvásárolhatják a közösségi telkeket ,ezeket átalakíthatják saját ízlésüknek.

És még valami amire már vártunk ,hogy elérhetővé válik a telkek áthelyezése és törlése , módosítása a Városszerkesztőben.
A szomszédságban elhelyezhetsz táblákat, sziklákat, és egyéb díszítő elemeket .
Az építés módban , az egyéni tetők magassága is változtathatóak lesznek.
Ezen kívül egy több emeletes oszlopkészítő eszköz is helyet kap .
És ezen kívül még sok meglepetés is vár majd rátok : új motor , ugráló asztal.

Simtimes

Gaminglives

 

Bárkiből lehet hős… Vagy valami olyasmi

 

Talán tévedek, de el sem tudok képzelni olyan gyerekeket, akik ne akartak volna felnőttként hőssé válni. Az erről alkotott elképzelésünk persze eleinte a képregények palástba burkolózó, szupererőkkel bíró szereplőit idézi, de idővel észrevesszük a hétköznapok körülöttünk tevékenykedő hőseit is: a tűzoltókat, orvosokat és detektíveket.

A The Sims 3 Álomállások tervezési szakaszában számtalan jobbnál jobb ötlet merült fel, de a gondolataink újra meg újra visszatértek a hősiesség témaköréhez. Így hát a szívünkre hallgattunk...

A lángokkal dacolva

A tűzoltói hivatás volt az első, amelyet beválogattunk a The Sims 3 Álomállások repertoárjába. Egyértelmű választás volt, és egyben nem kis kihívás - nem volt kérdés, hogy miért szeretnénk a játékban látni, a megvalósítás azonban már keményebb dió volt. A tüzek eddig is fontos szerepet játszottak a játékainkban, így kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy hatalmas, falánk és veszedelmes lángokat akarunk látni!

A tűzoltói munka elengedhetetlen része az alapos felkészülés, amely segít majd a taktikus, megfontolt döntések villámgyors meghozatalában a katasztrófa színhelyén. A hős lánglovagok a laktanyában készülhetnek fel a vészhelyzetekre: fontos feladatuk például a felszerelésük, többek között a tűzoltóautó karbantartása. Emellett a munkájukhoz szükséges jártasságokat sem árt gyakorolniuk - az erőnlétük például jól jöhet a lángokkal való csatározás közben, hiszen egy fitt tűzoltó gyorsabban képes megbirkózni a tűzvésszel. A barkácstudás is sokat segíthet: az ezermester simek továbbfejleszthetik a tűzoltóautót, a laktanya tűzriasztóit, sőt, akár még a saját tűzoltó-berendezésüket is.

A várakozásnak és a békés barkácsolgatásnak azonban rögvest vége szakad, amint megszólal a riasztó. A beszélgetések félbemaradnak, a kezekből kiesnek az evőeszközök - elkezdődött! Miközben simed a riasztás helyszínére siet, érdemes átgondolni a vészhelyzet típusát. Lehet szó kisebb tűzről, törpeinvázióról, pokoli tűzvészről, földrengésről, de még az is megeshet, hogy egy balul elsült tudományos kísérlet fenyeget katasztrófával a kutatólaborban. Véletlenül sem szeretnénk elrontani a meglepetést, így a teendők bemutatásakor maradjunk egy egyszerűbb esetnél: vegyünk egy kisebb tüzet.

Először is: a kis tüzek korántsem olyan kicsik. Csak azért nevezzük így őket, hogy megkülönböztessük őket a pokoli lángtengerektől, amelyekkel simednek a későbbiekben kell majd szembenéznie. Amikor a simem a helyszínre ér, mindig megállok egy pillanatra, hogy felmérjem a terepet. Hol vannak a tűzfészkek a házban, és melyik veszélyezteti a legtöbb berendezési tárgyat? Nemes és hősies tűzoltóként szeretek játszani, így mindig igyekszem annyi értéktárgyat megmenteni, amennyit csak lehet. Ha szükséges, elpusztíthatok bármit, csak hogy elvágjam a tüzet az éghető anyagoktól, de többnyire tekintettel vagyok a károsultak érzéseire.

Mihelyt sikerült felmérnem a helyzetet, megállapítom a tüzek eloltásának sorrendjét. Míg az égő ház tulajdonosai rémülten sikoltoznak odakint, higgadt tűzoltóm szisztematikusan, egymás után kioltja a tűzfészkeket. Nahát, ez nem is volt olyan nehéz!

Nagyobb tűzvész esetén simemnek valószínűleg ki kell mentenie a lángok fogságába esett áldozatokat, ajtókat kell betörnie, vagy kívülről kell eloltania a tomboló lángokat, mielőtt bejuthatna, és folytathatná a munkát. Szó szerint meleg helyzetek várják, de nincs mit tenni: ezek bizony részei a tűzoltók mindennapjainak.

A furfangos detektív

Grant McOldoe profi magánhekus, akinek már számtalan sim igénybe vette a szolgáltatásait. A kisujjában vannak a szakma fortélyai: tudja, hogyan kezdjen hozzá a nyomozáshoz, és miként szerezze meg az ügy megoldásához szükséges válaszokat. McOldoe csupán egy dolognak van híján: erkölcsi aggályoknak...

Egyszer például McOldoe-nak kompromittáló információkat kellett szerezni, amelyekkel aztán az ügyfele megzsarolhatta volna egy riválisát. Miután összeguberálta a szükséges információkat (szó szerint, egy szemeteskukából), McOldoe úgy döntött, hogy szert tesz egy kis könnyű haszonra, és maga végezte el a zsarolás nem túl nemes feladatát.

Egy másik esetben McOldoe-nak engedélyt kellett volna szereznie egy gyanúsítottól, hogy ujjlenyomatok és egyéb bizonyítékok után szimatolhasson az otthonában. Civilizált módon is elintézhette volna mindezt, de McOldoe sosem szerette a formaságokat, és egyébként sem a civilizált az első jelző, ami az embernek eszébe jut róla. Így hát elővette a jó öreg tolvajkulcskészletét, betört a házba, rögzítette a szükséges ujjlenyomatokat, és távozás közben „kölcsönvett" egy tévékészüléket. Bizonyítékként, természetesen.

Ellopott autók, rejtélyes módon eltűnt műkincsek, őrült tudósok által végrehajtott rablások, végtelennek tetsző megfigyelési akciók - ez mind a magándetektívek napi rutinjának része. Bújtasd simedet gyűrött ballonkabátba, csapj a fejébe egy puhakalapot, és máris úgy fest majd, mint egy dörzsölt magánkopó. Azt is te döntöd el, hogy tisztességes figurát alakítson, vagy olyat, aki nem riad vissza a piszkos módszerektől. Kevés hivatás garantál annyi váratlan fordulatot és olyan mértékű döntési szabadságot, mint a magándetektívé!

Grant McOldoe ugyan egy vérbeli gazfickó, aki időnként az igazságszolgáltatás oldalára áll, de ez nem jelenti azt, hogy a te nyomozód nem lehet gáncs nélküli lovag...

A doktor... nincs bent?

A The Sims 3 Álomállások új szakmáinak megtervezésénél az vezérelt bennünket, hogy a munkahelyi történéseket és a játékmenet izgalmas pillanatait kihozzuk a négy fal közül. Nagyon elégedettek voltunk a The Sims 3 egészségügyi hivatásával, de szerettük volna egy kicsit továbbfejleszteni ezt az egyébként meglehetősen stabil alapot.

Az orvosok mostantól kezdve a várost járva is szembetalálkozhatnak különféle egészségügyi vészhelyzetekkel -mind hétköznapi, mind pedig egészen különleges esetekkel. Ekkor szokott elhangozni a szokásos kérdés: „Van itt valahol egy orvos?" Megeshet például, hogy simed a bisztróban üldögél szíve választottjával, és romantikus vacsorájukat költik el éppen, amikor egyszer csak pánik tör ki a szépen megterített asztalok között: egy vendég fuldoklik! Simed odasiet, sebtében diagnosztizálja a problémát, és megteszi a szükséges lépéseket. Emlékezetes első randi lehet belőle!

De az orvosi munka nem csupán a vészhelyzetek elhárításából áll: a megelőzés legalább ennyire fontos. Ide tartozik az ingyenes közegészségügyi programok szervezése, amelynek keretében a lakosság megkaphatja a szükséges oltásokat. Bizony megeshet, hogy a város lakóinak egészségi állapota simed áldozatos munkáján áll vagy bukik!

A többi hivatás gyakorlóihoz hasonlóan az orvosoknak sem kell feltétlenül ragaszkodniuk az erény ösvényéhez. Előfordulhat, hogy egyes vállalatok kísérleti gyógyszerekkel látják el simedet, amelyek remekül tesztelhetőek a betegeken... Elvileg semmi rossz nem történhet, ráadásul simednek is csurran-cseppen valami a vállalat bevételéből. Mindenki csak jól járhat, nem igaz?

Csak rajtad múlik, hogy a város hősének történetét meséled el, vagy egy dörzsölt gazemberét, aki szakértő módjára mozgatja az események számait. A játékmenet számos váratlan helyzetet tartogat, amelyek során villámgyorsan kell döntened, hogy kiadd simednek a megfelelő utasításokat, mielőtt bekövetkezne a legrosszabb. Mit gondolsz, készen állsz a kihívásra? És ami még fontosabb: simjeidről is elmondható ugyanez?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 76955
Hónap: 1033
Nap: 30